Massasjepistol Test 2021

massasjepistol 2021 test norge

Massasjepistol er en av de produktene som har fått mest oppmerksomhet de siste årene. Dette massasjeapparatet blir brukt i av menn og kvinner i alle aldre og dette med god grunn. En massasjepistol tilbyr det som kalles perkussiv eller vibrasjonsbehandling. Denne typen massasje gir raske trykkutbrudd i kroppens muskelvev når massasjehode svinger frem og tilbake. Ikke bare har dette produktet blitt populært i norske hjem, men flere og flere kiropraktorer og fysioterapauter benytter seg nå av massasjepistol. Den modellen som vant vår massasjepistol test heter Trigger Point og selges av massasjepistoler.no

Hvilke massasjepistol funksjoner vurderer vi?

Vi gjør en helhetlig vurdering av produktene og kårer de produktene som gjør det helhetlig best i vår massasjepistol test. Det kan være at du som forbruker prioriterer noen funksjoner mer enn andre og du må derfor gjøre en egen vurdering før du eventuelt kjøper en massasjepistol. Vi har testet dem utifra disse funksjonene:

Behandlingsnivåer – Vi mener dette er en viktig funksjon, ettersom man har ulike behov til ulike tider. Det er en stor fordel å kunne ha mange nivåer som kan justeres utifra om du har vondt, skal mykne opp muskelknuter osv.

Slagdybde – Dette er en annen funksjon som også er helt essensiell når du skal velge massasjepistol. En høyere slagdybde vil kunne gå enda dypere inn i muskulaturen.

Batteri – Batteritiden er noe man etterhvert vil merke er veldig viktig. Man ønsker å slippe å måtte lade batteriet ofte og et ekstra batteri er alltid en fordel.

Støynivå – Et av de største massasjepistol problemene tidligere har vært styønivå. Man ønsker en beroliggende massasje uten høy lyd fra motoren.

Massasjetilbehør – Det er helt nødvendig og ha flere ulike behandlingstilbehør. Alle muskelgruppene er ulike og har også ulike behov.

Pris – Til slutt vurderer vi prisen på produktet i forhold til kvaliteten.

De 5 beste massasjepistol modellene:

Trigger Point Massasjepistol test 2021

1. Trigger Point – Massasjepistol (Best i test 2021)

Massasjepistol Trigger Point test best
 • Behandlingsnivåer: 15 stk

 • Slagdybde: 12 mm

 • Batteri: 6 timer batteritid

 • Støynivå: 50-55 db

 • Massasjetilbehør: 6 stk

 • Gir en dyp og varierende massasje

 • Følger med 2 batterier

2990 kroner – Massasjepistoler.no

Trigger Point massasjepistol er overlegen på alle de ulike testene våres. Dette trådløse massasjeapparatet gir deg mye valuta for pengene og er en favoritt av flere grunner. Trigger Point massasjepistol har en motor med høyt dreiemoment og har en slagdybde på 12 mm. Den gir en utmerket perkusjonsmassasje og man føler virkelig at man har fått en behandling etter kun noen få minutter med denne modellen. Dette er et merke som er laget for både kiropraktorer, idrettsutøvere og folk med generelt vondter i muskulaturen. Denne modellen har også vunnet best i test massasjepistol hos Tekguide.no og ble nummer 1 i fitnesstrening.no sin massasjepistol test. Trigger Point massasjepistol selges hos massasjepistoler.no

Her får du en massasjepistol med 15 forskjellige behandlingsnivåer. Den kan justeres fra 1600 – 3000 slag i minuttet. Dette er noe vi likte spesielt godt, ettersom det er svært positivt med flere behandlingsmuligheter som kan tilpasses de ulike muskelgruppene. Slagdybden er også langt over gjennomsnittet med 12 mm. En slik slagdybde kombinert med 15 ulike behandlingsnivåer er noe vi syns var helt perfekt for en massasjepistol og massasjen var helt fantastisk.

Når det gjelder batteritid, så er det ingen som slår Trigger Point massasjepistol. Det vi merket med mange av de ulike modellene, var at de raskt gikk tomt for batteri. Det tok også lang tid å lade opp mange av batteriene, så batteriet til en massasjepistol er svært viktig. Denne modellen blir levert med 2 batterier, hvor hvert batteri varer i ca 3 timer. Vi fant ut at det tok ca 2 timer å lade opp hvert batteri. Det er en stor fordel å ha 2 batterier, ettersom at du alltid vil kunne bruke massasjepistolen med det ene batteriet i mens det andre lader.

Utenom dette så er støynivået en annen viktig ting å vurdere. Trigger Point massasjepistol er en av de mest stillegående massasjepistolene vi testet. Den har et støynivå på kun 50-55 db, noe som er veldig lite i forhold til andre massasjepistol modeller ute på markede. Den er altså veldig komfortabel å bruke til tross for at den har en kraftig motor med en rekke ulike frekvenser. Dette gjør Trigger Point massasjepistol til det perfekte apparatet for deg som ønsker en avslappende massasje.

Dette er altså en massasjepistol som gir deg mye valuta for pengene. Den blir levert med 6 ulike massasjetilbehør, noe som sørger for at man kan få en varierende massasje på ulike muskelgrupper. Vi har valgt å gi Trigger Point massasjepistol 5 stjerner ettersom at den har fantastisk gode funksjoner, er svært brukervennlig og selges til en god pris sammenlignet med kvaliteten. Derfor har vi kåret denne modellen til best i test 2021 i vår massasjepistol test.

Theragun Pro Massasjepistol test 2021

2. Theragun Pro – Massasjepistol

Thera Gun Pro massasjepistol
 • Behandlingsnivåer: 5 stk

 • Slagdybde: 16 mm

 • Batteri: 5 timer batteritid

 • Støynivå: 70-80db

 • Massasjetilbehør: 6 stk

 • Gir en svært dyp massasje med 16 mm

 • Følger med 2 batterier

6699 kroner – XXL.no

Theragun er det som selskapet som var først ute med massasjepistol. Han som står bak selskapet havnet i en bilulykke og ønsket å lage et produkt som kunne forebygge smerter i muskulaturen. Det var da han fant opp Theragun massasjepistol, som siden den tid har tatt store markedsandeler. Theragun Pro er et bevis på at de har lykkes med målet sitt, og den er svært populær spesielt blant idrettsutøvere og kiropraktorer. Dette er altså en solid og robust massasjepistol med enestående funksjoner. Denne selges hos flere aktører, men vi fant ut at XXL.no selger den billigst.

Dette er en kraftig massasjepistol som prioriterer slagdybde ovenfor behandlingsnivåer. Man kan variere hastigheten med 5 ulike nivåer som gir 1750 – 2400 slag i minuttet. Den har altså ikke så mange hastigheter å velge mellom, men den kompenserer dette med en utrolig slagdybde. En dybde på hele 16 mm sørger for en utmerket massasje med gode resultater. Her får du en effektiv massasjepistol som gir umiddelbar virkning.

Batteritiden til Theragun Pro massasjepistol har forbedret seg veldig i forhold til de tidligere lanserte modellene. I likhet med testvinneren så får du med 2 batterier, hvor vært batteri har en batteritid på 2,5 timer. Når vi skulle lade opp det ene batteriet, tok det ca 2 timer før det var fulladet. Det faktumet at den blir levert med 2 batterier er noe som drar karakteren opp. Du ønsker å ta med deg massasjepistolen til ulike steder og det siste du vil bekymre deg for er et tomt batteri.

Vi hadde forventet et høyere støynivå av en massasjepistol i denne størrelsen og med en slik motor. Den har et støynivå på 70-80 db og den lager helt klart mer lyd enn modellene med mindre slagdybde. Likevel er ikke lyden så høy at den er plagsom, men det trekker karakteren litt ned. Utenom dette så har den en kraftig motor som er plassert øverst på massasjepistolen. Motoren er det som sørger for den dype behandlingen, men det er også dette som forårsaker støynivået.

For å konkludere resultatene til Theragun Pro i vår massasjepistol test, så vil vi si at dette er en førsteklasses modell som gir tilfredstillende resultater. Hvorfor vi har valgt å gi Theragun Pro 4,5 og ikke 5 stjerner er av 2 grunner. Den ene grunnen er at vi syns støynivået er litt høy sammenlignet med konkurrentene. Den andre grunnen er prisen. Vi er alle i spavurdering.no enig om at dette er en massasjepistol utenom det vanlige, men prisen er litt høy. Likevel får den en 2 plass i vår massasjepistol test.

Theragun Elite Massasjepistol test 2021

3. Theragun Elite – Massasjepistol

Theragun elite massasjepistol
 • Behandlingsnivåer: 5 stk

 • Slagdybde: 16 mm

 • Batteri: 2,5 timer batteritid

 • Støynivå: 70-80db

 • Massasjetilbehør: 5 stk

 • Dyp perkusjon massasje – 16 mm

 • Følger med app

4276 kroner – Proshop.no

Theragun Elite massasjepistol er en billigere versjon av Theragun Pro modellen. Likevel har de mange like spesifikasjoner, noe som gjør Elite modellen til et godt alternativ. Hvis du ønsker den gode kvaliteten til Theragun og samtidig spare litt penger, så er dette den perfekte massasjepistol for deg. Vi testet denne side om side med Pro modellen og vi må si at vi ble svært imponert over ytelsen til Elite massasjepistol. Det følger også med en app som du enkelt kan bruke via smarttelefon.

I likhet med Thergun Pro, så har Theragun Elite massasjepistol en enestående salgdybde på 16 mm. Den går altså dypt inn i muskulaturen og vi kan trygt si at denne gir en bemerkelsesverdig massasje. Det ikke bare slagdybden som er identisk med Pro modellen, men denne yter også 1750 – 2400 slag i minuttet. Du får med 5 ulike behandlingsnivåer slik at du kan variere massasjen og tilpasse den til ulike muskelgrupper.

Det vi merket som var en stor forskjell fra Theragun Pro modellen var batteriet. Først og fremst så får du med kun 1 batteri som har en batteritid på 2,5 timer. Dette er altså halvparten så mye som den oppgraderte modellen. Dette batteriet tar 2 timer å lade opp, og vi skulle ønske at Elite massasjepistol også fulgte med 2 batterier. Likevel så må vi ta i vurdering at det er en stor prisforskjell på Theragun Pro og Theragun Lite.

Som vi har nevnt tidligere, så er støynivået en viktig ting å vurdere. Det kan være veldig forstyrrende å bruke en massasjepistol hvis støynivået er for høyt. Denne modellen har like høyt støynivå som Pro modellen med 70 – 80 db. Dette kan være litt plagsomt for noen, men man må huske på at desto kraftigere massasjepistolen er, desto større motor har den. Du vil da naturligvis oppleve at massasjepistolen har et høyere støynivå.

Avslutningsvis vil vi poengtere at dette er en fantastisk god massasjepistol. Det vi liker best med Theragun modellene er at de 16 mm slagdybde, så du føler virkelig at massasjepistolene deres går dypt inn i muskulaturen. Eneste vi savnet med denne modellen var et ekstra batteri og et litt lavere støynivå. Vi har valt å gi den 4.5 av 5 stjerner ettersom den gjør det veldig bra i vår massasjepistol test. Den er ikke like komplett som Theragun Pro massasjepistol, men når vi tar prisen i betraktning, så er denne minst like god.

Eleeels X1T massasjepistol test 2021

4. Eleeels X1T – Massasjepistol

Eleels massasjepistol
 • Behandlingsnivåer: 6 stk

 • Slagdybde: 10 mm

 • Batteri: 5 timer batteritid

 • Støynivå: 50-60db

 • Massasjetilbehør: 5 stk

 • 62 graders vridbart håndtak

 • Lavt støynivå

3299 kroner – Power.no

Eleeels X1T er den nyeste og oppgraderte modellen Eleeels har lansert. I likhet med Theragun og Hyperice Hypervolt så er dette et godt etablert merke som selges hos store aktører. Det som gjør at X1T massasjepistol skiller seg ut fra konkurrentene, er det lange justerbare håndtaket. Et 62 graders vribart håndtak lar deg massere muskler som ellers ville vært vanskelig å nå frem til. Denne modellen selges billigst hos power.no og den blir levert med 2 års garanti.

En av de tingene vi reagerte litt på var slagdybden. Vi hadde hørt noen rykter om at denne modellen var litt svakere enn andre merker. Etter å ha testet X1T massasjepistol, må vi si at den leverte bedre resultater enn forventet. Det skal sies at denne modellen er litt svakere enn andre modeller ettersom at den har en slagdybde på 10 mm. Utenom dette så har den 6 ulike behandlingsnivåer, noe som sørger for at en varierende og målrettet massasje. Den kan justeres fra 900 – 3200 slag i minuttet.

En av spesifikasjonene som overrasket oss mest var batteriet. X1T har et enormt lithium batteri med en batteritid på 5 timer! Dette er svært imponerende og veldig praktisk. Du vil kunne få like lang batteritid på 1 batter som det du ellers ville fått på 2 batterier hos en annen modell. Et slikt batteri tar også lengre tid å lade opp og det tok ca 3 timer før batteriet var fulladet. Dette er noe vi satt pris på og det ga et positivt utfall i vår massasjepistol test.

En annen funksjon hvor Eleeels X1T massasjepistol leverer topp resultater er støynivået. Dette er en veldig stillegående massasjepistol og sammenlignet med andre merker ute på markede, er denne helt unik. Støynivået varierer fra 50 – 60 db og den er innenfor samme kategori som massasjepistolene med lavest støynivå. Dette er en massasjepistol du kan bruke på jobben, treningsstudio, hjemme eller andre steder uten at den vil forstyrre deg eller andre.

Vi må si at vi ble mektig imponert over Eleeels X1T og vi hadde ikke trodd at den skulle levere slike resultater i vår massasjepistol test. Etter å ha gjennomført en rekke tester og gjort grundige analyser, har vi valgt å gir Eleeels X1T 4 av 5 stjerner. Dette er en massasjepistol med alle de spesifikasjonene du ser etter. Det eneste vi savnet var en litt dypere slagdybde, ettersom dette er en viktig funksjon som gjenspeiler seg i massasjen. Likevel får den en solid 4 plass av i spavurdering.no sin massasjepistol test.

Hyperice Hypervolt massasjepistol test 2021

5. Hyperice Hypervolt – Massasjepistol

Hyperice Hypervolt massasjepistol
 • Behandlingsnivåer: 3 stk

 • Slagdybde: 11 mm

 • Batteri: 2 timer batteritid

 • Støynivå: 60-70db

 • Massasjetilbehør: 5 stk

 • Brukervennlig design

 • Etablert merke

3690 kroner – Netonnet.no

Hyperice Hypervolt massasjepistol er en av de mest etablerte merkene i det europeiske markede. Denne modellen selges av de største aktørene og er derfor godt testet. Den har et brukervennlig design med et behagelig grep og et god utvalg av massasjetilbehør. Det er ingen tvil om at dette er en av mest populære massasjepistolene på markede. Den gir en presis og målrettet massasje og selges til en fornuftig pris.

Når det gjelder slagdybden til Hyperice Hypervolt massasjepistol så ble vi positivt overrasket. Vi var litt skeptiske i starten når vi så at den hadde en slagdybde på 11 mm, men den man kunne kjenne at den traff muskelen godt. En annen ting vi reagerte litt på var behandlingsnivåene. Denne massasjepistolen har kun 3 ulike frekvenser, noe vi mener er litt lite. Den har en maksimal ytelse på 2600 slag i minuttet. Ettersom det kun er 3 nivåer så syns vi det var vanskelig å tilpasse massasjen sammenlignet med andre modeller.

Batteritiden er minst like viktig som de andre funksjonene. Du vil ha en massasjepistol som du kan bruke i alle anledninger uten å måtte frykte et tomt batteri. Hypervolt Hyperice har en batteritid på 2 timer og en ladetid på 2 timer. Vi skulle gjerne hatt et ekstra batteri ettersom vi vet at dette er noe du som forbruker setter pris på. Likevel så er batteritiden kurant og så lenge du husker å lade batteriet jevnlig så skal det gå helt fint.

Det siste du ønsker er en massasjepistol som har et høyt støynivå i mens du forsøker å nyte en beroligende massasje. Støynivået har tidligere vært et stort problem med massasjepistoler, men de senere modellene har fått ny teknologi som reduserer bråket fra motoren. Dette er en massasjepistol med en støynivå på 60-70 db. Du vil altså kunne høre at motoren jobber i mens Hypervolt massasjepistol masserer, men det er et lydnivå som ikke er sjenerende for de fleste.

Etter å ha vurdert alle de ulike funksjonene til Hypervolt Hyperice i vår massasjepistol test, har vi valgt å gi den 4 av 5 stjerner. Det er en veldig god massasjepistol som gir en tilfredstillende behandling. Likevel trekker batteritiden, behandlingsnivåene og støynivået litt ned. Når det er sagt, så er vi overbevist om at dette er en god massasjepistol som passer til folk flest. Etter å ha tatt alt dette i betraktning, har vi kåret Hyperice Hypervolt massasjepistol til en 5 plass i vår massasjepistol test.

Hva skal du se etter i en massasjepistol? 

Styrke:

Når vi sier styrke, refererer vi til to ting: hvor raskt hodet svinger og slagdybden til en massasjepistol. Disse to faktorene har betydning fordi det vil diktere massasjens generelle komfortnivå.

Så la oss starte med hastigheten. En massasje er veldig personlig. Noen liker det veldig mykt og skånsomt, mens andre foretrekker et en ordentlig knyttneve. Det er derfor viktig å gjøre en vurdering av slagdybden utifra hva du foretrekker

Ved å velge en massasjepistol med ulike behandlingsnivåer kan du velge hastigheten som passer best for deg. De fleste massasjepistoler på markedet har 2-5 behandlingsnivåer. Vi anbefaler å kjøpe en massasjepistol med minst 5 behandlings-nivåer.

Batteri:

Med noen få unntak er de fleste massasjepistoler trådløse og leveres med litiumbatterier. Fra vår massasjepistol test er en 2-3 timers batterilevetid omtrent gjennomsnittet.

Batteritiden er svært viktig å vurdere når du skal velge massasjepistol. Det er plagsomt å måtte lade batteriet flere ganger i uken og du vil helst ha en massasjepistol som ikke skrur seg av når du virkelig trenger den.

Det kan også være lurt å vurdere ladetiden på batteriet. Vi i spavurdering.no anbefaler å velge en massasjepistol som har en batteritid på minst 2 timer. Hvis massasjepistolen har 2 batterier så er dette også en stor fordel. Du kan da lade det ene batteriet i mens du bruker det andre.

Massasje batteritid

Støynivå:

Det finnes utrolig mange forskjellige massasjepistoler ute på markedet med ulike motorer. Det vanligste støynivået til en massasjepistol ligger på rundt 60-70 db.

Dette er noe veldig få tenker på før de kjøper en massasjepistol, men dette er noe av det viktigste. Se for deg at du skal nyte en rolig massasje med en voldsom støy. Eller om du skal bruke den på jobben og hele kontoret kan høre deg – ikke helt optimalt.

Vi anbefaler derfor alle å se på db-nivået til de ulike modellene. En massasjepistol burde ikke ha noe over 80 db, da dette kan bli forstyrrende. En stillegående massasjepistol er det mest optimale og disse har et støynivå på ca 50-65 db. Du kan se på bilde til høyere for å sammenligne de ulike støynivåene.

støynivå lyder

Brukervennlighet:

Når vi skriver brukervennlighet så mener vi den helhetlig brukeropplevelsen av en massasjepistol. Da vurderer man både tilbehøret, håndtaket, displayet osv.

Først og fremst så er det lurt å se på de ulike tilbehørene som følger med i pakken. Vi har alle ulike behov og massasje tilbehøret er tilpasset forskjellige muskelgrupper. Hvis en massasjepistol har mange tilbehør, er dette kun positivt.

En annen ting som vil være lurt å vurdere er håndtaket og displayet. Dette er viktige faktorer som bidrar til en forbedret brukervennlighet. De fleste massasjepistoler blir levert med 3-5 tilbehør. Vi har lagt merke til at det ca er 30% av alle modellene som også har et LED display.

Massasjetilbehør

Helsemessig fordeler med en massasjepistol: 

1. Avansert perkusjon massasje og kraftig smertelindring

Vibrasjons behandling er en behandlingsform som fokuserer på vibrasjoner og naturlige krefter. Det er basert på det individuelle energifeltet til hver person og har vist seg å være svært effektivt. En massasjepistol tilbyr en slik behandling da den sender signaler og masserer dypt inn i muskulaturen. Bevegelsene bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, noe som gjør at musklene får mer oksygen og næringsstoffer. Dette resulterer i raskere gjenoppretting, forbedret bevegelsesrekkevidde, lindring av smerte og lindring av muskeltretthet og ømhet.

2. Rehabilitering

Massasje anses å være en av de mest vellykkede former for skadeshelbredelse, da det ikke bare akselererer restitusjon, men også forhindrer skader og muskelkramper. En massasjepistol fungerer som et supplement til den tradisjonelle behandlingen for å fremme rehabilitering på grunn av vondter eller betennelse i atrofierte muskler. God mobilitet i muskel og fascialvev gjør det svekkede vevet mer stabilt på kort tid og sørger for raskere gjenoppretting.

massasjepistol virkning

3. Fjerner melkesyre

Melkesyre dannes når kroppens oksygenivåer er lave og kroppen begynner å konvertere nydannet laktat til elektrisitet. Dette skjer ofte under intens trening, og melkesyren fortsetter å bygge seg opp raskere enn den kan koke bort i blodet. Dette kan føre til at du føler deg utmattet, kvalm og føler deg trang i muskilaturen. Dette kan fjernes med en massasjepistol, da den kan fjerne melkesyre og andre giftstoffer fra musklene til vevet utenfor. Dette vil bidra til å redusere risikoen for muskelsår som ofte oppstår på grunn av oppbygging av melkesyre etter overdreven trening.

4. Øker blod- og lymfestrømmen

En massasjepistol tilbyr dyp vevsstimulering, noe som øker hastigheten i blodsirkulasjonen og aktiverer reseptorene for utvidelse av blodkar. Lymfene fungerer for å eliminere avfall og forurensninger fra kroppsvevet, og utslippet reguleres av muskelsammentrekninger. Dette sikrer at mindre aktive folk ikke kan indusere nok lymfedrenering mens veldig aktive folk kan produsere for mye. Hvis regulert, kan dette føre til lymfedøm. Du bør imidlertid opprette en balanse med en massasjepistol, da det hjelper å øke drenering gjennom lymfesystemet.

blodsirkulasjon massasje

5. Aktiverer nervesystemet og musklene

Nervesystemet aktiverer og kontrollerer muskelaktivitet og opprettholder kroppens homeostase. Nervesystemet blir varslet for hver bevegelse som blir utført av ulike muskler. Massasjepistol hjelper til med å stimulere reseptorene på det sympatiske nervesystemet som induserer vasodilatasjon av hud og muskler, reduserer stress og får musklene til å slappe av mens de forbedrer mobiliteten.

6. Lindrer muskelspasmer og stivhet

En massasjepistol kan bidra til å lindre muskelspasmer og stivhet fra en intens trening. Muskelspasmer bidrar også til muskeliskemi, noe som betyr at det ikke er riktig blodtilførsel for muskelen. Dette kan føre til smertefulle spasmer. Massasjepistol fungerer ved å legge press på muskler, sener og leddbånd for å få dem til å slappe av, redusere spasmer og ubehagelige sammentrekninger.

7. Bryter opp arrvev

Arrvev består av kollagenfibre som hjelper til med å reparere svekkede kroppsfibre. Membranenes elastisitet korrelerer imidlertid ikke med kroppens naturlige muskelvev. Massasjepistol tilbyr dypvevsmassasje for å hjelpe til med å bryte ned disse arrvevene, og dermed lindre ubehag og tilbakeholdenhet. En massasjepistol kan ikke bare brukes til sportsskader, men også til arrvev etter kirurgi.

8. Forbedre bevegelsesområdet raskt

Massasjepistol fungerer på muskler, bindevev, sener, leddbånd og ledd, alt sammen for å holde bevegelsen i gang. Ved regelmessig bruk av en massasjepistol vil leddene være mer stabile og mindre utsatt for belastninger og forstuinger. De forsterkede musklene og fascialvevet, samt økt blodbsirkulasjon, jobber sammen for å øke kroppens styrke og bevegelsesområde. Potensielle fordeler som å forbedre atletisk ytelse og øke stimuleringen av kroppens naturlige smøremidler vil da føre til økt mobilitetskapasitet for å opprettholde kroppen fleksibilitet.

Slik bruker du tilbehøret til en massasjepistol 

Hver massasjepistol kommer med en rekke forskjellige utskiftbare tilbehør. De 4 ulike massasjehodene du ser nedenfor er ganske standard. Det er noen modeller som blir levert med flere tilbehør, men dette er de vanligste. Hvis du er litt forvirret over hvordan du bruker tilbehøret så skal vi hjelpe deg. 

Den store kulen – Det mest brukte feste for en massasjepistol. Avhengig av produsent, er den laget av enten tett gummi eller herdet skum. Den er designet for å behandle både store og mellomstore muskler, og er generelt sett den mest allsidige.

kule

Det flate hode – Et flott multifunksjonelt massasjepistol feste. Denner passer perfekt til legger, lår og bein generelt. Det flate hodet i stand til å gi en mer tett massasje sammenlignet med den store ballen. Ettersom den ikke har skarpe kanter, vil det ikke gjøre så vondt hvis du skulle treffe bein mens du masserer.

flatt hode massasjepistol

Det spisse hode – Hvis du ønsker å bruke massasjepistolen din til bestemte punkter eller knuter, er dette et godt valg. Dette massasjepistol feste er flott å virkelig fokusere på et bestemt område på kroppen. For eksempel områder av skuldrene eller forskjellige leddfester. Den fungerer også utmerket under foten og ved kneskålen.

spiss massasjepistol

Gaffelhode – Det tosidige hode lar deg massere områder som ryggraden, og kan være nyttig for smerter i korsryggen. Hvis du er forsiktig, kan du bruke massasjepistolen forsiktig langs nakken. For å gjøre det, start sakte og på den laveste innstillingen for å vurdere toleransen din. Den kan også brukes til andre steder som leggmusklene eller langs akillessene.

gaffel

Andre relevante artikler

2021-11-15T21:08:29+01:00
Go to Top