Spa-guiden.no

Norges ledende opplysningsside om sparelaterte oversiktifter!

Hvem er vi?

Spa-guiden.no er en nettside som gir deg all informasjonen du måtte se etter når det gjelder spa. Vi holder deg oppdatert om de beste, nyeste og mest troverdige produktene eller tjenestene på markedet.

Hovedformålet med Spa-guiden.no er å veilede deg som forbruker i en jungel av forskjellige spaprodukter og tjenester. Vi gjør dette gjennom en rekke forskjellige faktorer, hvorav noen er følgende: Vi finner ut, gjennomgår og deler informasjon og fakta om forskjellige spaprodukter og tjenester. Noe av informasjonen vil blant annet handle om hvor bra et bestemt produkt er å bruke.

Vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert med forhandlere og virksomheter som tibyr spatjenester og produkter til gode priser. I tillegg til prisen, så verdsetter vi også fraktkostnader, leveringstider og generell kvalitet på kundeservice og tjenesten. Vårt hovedmål med dette punktet er at du ikke skal bli skuffet over butikkene eller tjenestene vi anbefaler.

Produkttester

Spa-guiden.no gjennomfører ulike produkttester hvor mennesker med god kompetanse innenfor spa gir en helhetlig vurdering av produktene.

I noen tilfeller har vi ikke muligheten til å kjøpe inn produktene selv. Da vurderer vi produktene utifra spesifikasjoner, pris og kundevurderinger.

Priser

Når vi tester produtker og publiserer de på nettsiden vår, legger vi også med prisene på de diverse produktene. Vi prøver så godt vi kan å holde prisene oppdaterte. I noen tilfeller så justerer ulike leverandører prisene sine, og vi kan derfor ikke garantere 100% korrekte priser.

Cookies

Når du er inne på siden vår, så lagrer vi opplysningene dine via Cookies. Dette gjør vi for å gi lesere en bedre brukeropplevelse når de er inne på siden.